а на колко хиляди оборота изключва нечипосана алфа???моята влиза на 7300 и там е прекъсвача при вас как е??
Известие
Collapse
No announcement yet.
чип- мнения
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениеа на колко хиляди оборота изключва нечипосана алфа???моята влиза на 7300 и там е прекъсвача при вас как е??
Comment
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениеа на колко хиляди оборота изключва нечипосана алфа???моята влиза на 7300 и там е прекъсвача при вас как е??156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от pave Покажи съобщениеимам 2.0 колко ще се промени колата.колко си засложава.без проблеми си я карам с 220 по километраж и 210 по гпс-са преди да ми го откраднат нещастниците.а двигателчето ми е на реалните 85 хил.
Много е важно след чипосването колата да се кара само със 100октана безнин и заради преместения ограничител да се сложи по добро масло например 10W 60 примерно селения рейсин
Основно като разлика във вървенето може да се кажа че след чипосването в ниските обороти на климатик ще върви както преди това без климатик.
И може би най важното в случея е кой ще ти направи чипа наистина хубавия чип се прави за всеки мотор спрямо състоянието му като за да е оптимален се пише на Дино но това ускъпява почти двойно цената на чипа а и тунера трябва да може да пише карти не само да ги записва не ЕКУ-то.
Аз бих ти препоръчал Екстийм тунинг моя чип е от там почти две години вече нямам забележки156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
Comment