Известие

Collapse
No announcement yet.

чип- мнения

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

а на колко хиляди оборота изключва нечипосана алфа???моята влиза на 7300 и там е прекъсвача при вас как е??
    alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
      а на колко хиляди оборота изключва нечипосана алфа???моята влиза на 7300 и там е прекъсвача при вас как е??
      Сток 7200, с чип 7600 - 7800 об/мин. според софтуера.

Comment

Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
        Изключва на 7200 другото е грешка в отчитанията на оборотомера
        156 1,8 ТS 99
        Nissan Murano 2005

Comment

имам 2.0 колко ще се промени колата.колко си засложава.без проблеми си я карам с 220 по километраж и 210 по гпс-са преди да ми го откраднат нещастниците.а двигателчето ми е на реалните 85 хил.

Comment

Първоначално публикувано от pave Покажи съобщение
            имам 2.0 колко ще се промени колата.колко си засложава.без проблеми си я карам с 220 по километраж и 210 по гпс-са преди да ми го откраднат нещастниците.а двигателчето ми е на реалните 85 хил.
            Ще се промени но чудеса не очаквай колата ще върви по добре в ниските обороти и ще реагира по добре на педала на газта и ще е малко по жива във високите разхода на гориво може да спадне до около 0,5л при същото каране.
            Много е важно след чипосването колата да се кара само със 100октана безнин и заради преместения ограничител да се сложи по добро масло например 10W 60 примерно селения рейсин
            Основно като разлика във вървенето може да се кажа че след чипосването в ниските обороти на климатик ще върви както преди това без климатик.
            И може би най важното в случея е кой ще ти направи чипа наистина хубавия чип се прави за всеки мотор спрямо състоянието му като за да е оптимален се пише на Дино но това ускъпява почти двойно цената на чипа а и тунера трябва да може да пише карти не само да ги записва не ЕКУ-то.
            Аз бих ти препоръчал Екстийм тунинг моя чип е от там почти две години вече нямам забележки
            156 1,8 ТS 99
            Nissan Murano 2005

Comment

мерси много.аз за там съм се запътил. някак си ми се искаше да пробвам чипосана да направя сравнение.а мойта сега е карам със селения 20к но е за смяна.не е проблемче да и налеим от другото.

Comment

Working...
              X